Yenimahallede pazarlara Koronavirüs düzenlemesi

YENİMAHALLE'DE PAZARLARA KORONAVİRÜS DÜZENLEMESİ

Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı dolayısıyla, Yenimahalle genelinde Cumartesi ve Pazar günleri kurulan semt pazarlarının günlerinde değişikliğe gidildi.

PAZARLAR HANGİ GÜNLERDE KURULACAK?

Pazar esnafının ve vatandaşların mağdur olmaması için yapılan düzenlemeye göre hafta sonu açılan semt pazarları Pazartesi, Perşembe ve Cuma günleri kurulacak. 


İlçede belediye imkânlarının Koronavirüs tedbirleri kapsamında sonuna kadar kullanıldığını ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Kapalı Pazar Yerine giderek esnafı ziyaret etti. Pazar esnafına bereketli olsun diyen Yaşar, alışveriş yapan vatandaşlarla da ayak üstü sohbet ederek onlara moral verdi.


"BUGÜNLER DE GEÇECEK"

Salgın sebebiyle yaşanan sıkıntılı sürecin en kısa zamanda en az zararla atlatılabilmesi için dayanışmaya ihtiyacımız var diye konuşan Yaşar, “Bugünler de geçecek. Türk milleti çok daha büyük zorluklara göğüs germesini bildi. Burada hepimize düşen en büyük görev hem yaşam alanlarımızın temizliğine hem de vücut temizliğimize maksimum önem vermek. Devlet yetkilileri tedbirler alıyor. Bizler de yerel yönetimler olarak ne gerekiyorsa fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Sizlerden gelen talep ve şikayetlere de anında dahil olmaya çalışıyoruz. Ama bu birlikte aşılabilecek bir süreç. Tüm yurttaşlarımızı tedbirlere uymaya, mümkün oldukça sokağa çıkmamaya ve işe gitmek zorunda olan hemşerilerimizi de sosyal mesafe kurallarına uymaya davet ediyorum” dedi. 

 

Yorum Gönder

Yorumlar