Esnafa müjdeli haber

ESNAFA MÜJDELİ HABER

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek özellikle salgın sürecinde büyük sıkıntı yaşayan kiracılarına müjdeli haberi verdi.

 Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek’ten esnafa müjde

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sürecinde Gölbaşılıların ve esnafın yanında olan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, son olarak da kiracılarının yüzünü güldürecek müjdeyi hayata geçirdi. Yıl sonuna kadar yapılacak olan kira ödemelerinde indirime gittiklerini açıklayan Başkan Ramazan Şimşek “Ekim, Kasım ve Aralık ayında gerçekleşecek olan kira ödemelerinde indirime giderek esnafımızın sırtındaki yükü azaltma gayretindeyiz. Esnafımız her şartta yanında olduğumuzu bilsin. Bu süreçten el birliği ile çıkmanın zamanı. Esnafımıza yardımlarımız ve desteklerimiz devam edecek” açıklamasında bulundu.




DESTEK PAKETLERİ YOLDA

Esnafa destek amaçlı çam sakızı çoban armağanı hediyeler ve destek paketleri de gönderdiklerini aktaran Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek "Esnafımızın her zaman yanındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günleri geride bırakacağız. Sosyal mesafe kurallarına uymalı, bu dönemi bir rahatlama olarak görerek tedbiri elden bırakmamalıyız. Esnaflarımıza da büyük iş düşüyor. Sizlerde lütfen hijyen kurallarına uyarak işletmelerinizin temizliğine özen gösterin" dedi.

Ramazan Şimşek esnafların her türlü ihtiyaçlarına cevap vermek için hazır olduklarını da sözlerine ekledi.


Yorum Gönder

Yorumlar