Çankayadan 65 yaş ve üzeri için Destek Merkezi

ÇANKAYA'DAN 65 YAŞ VE ÜZERİ İÇİN DESTEK MERKEZİ

Çankaya Belediyesi dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı tedbirlerini sürdürürken, sokağa çıkmaları yasaklanan 65 yaş ve üzeri ilçe sakinlerinin ihtiyaçlarını kurulan Destek Merkezi aracılığıyla karşılıyor.

Çankaya Belediyesi evlerinden çıkamayan ve yakınları olmadığı için ihtiyaçlarını karşılayamayan 65 yaş ve üzerindeki ilçe sakinlerine yalnız olmadıklarını hatırlattı.



Çankaya Belediyesi sağlıkları açısından sokağa çıkmaları yasak olan 65 yaş ve üzerindeki vatandaşların alışveriş, eczane, gaz ve su kart dolumu gibi ihtiyaçlarını Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi’nde kurduğu Destek Merkezi aracılığıyla karşılıyor.


Destek Merkezinde bulunan 458 90 30 numaralı telefon ile Çözüm Merkezinin 444 06 01 numaralı telefonlarını arayarak ihtiyaçlarını bildiren vatandaşlara, Destek Merkezinde bulunan belediye çalışanları hizmet veriyor.

SİZ EVDE BİZ GÖREVDE

Dünyayı olduğu kadar ülkemizi de etkisi altına alan salgın hastalığa karşı tedbirlerini aldıklarını ve yerel yönetimler düzeyinde ne yapılması gerekiyorsa fazlasıyla yaptıklarını belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, bu sürecin en az hasarla atlatılması için topyekûn bir mücadele içerisine girdiklerini dile getirdi.  


Çankaya Belediyesi olarak “Siz Evde Biz Görevde” sloganıyla hareket ettiklerini ifade eden Taşdelen, mümkün olduğunca Çankayalıların evden çıkmadan ihtiyaçlarını belediye tarafından karşılayabilecekleri sistemi kurduklarını da sözlerine ekledi.

Yorum Gönder

Yorumlar