“Bir gün bile boş durmadık”

“BİR GÜN BİLE BOŞ DURMADIK”

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı 31 Mart 2019’da gerçekleşen yerel seçimlerin ardından geride bırakılan 2 yılın Altındağ için oldukça verimli geçtiğini belirtti.

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı,“2020 yılı Covid-19 salgınının gölgesinde geçti. Bir yandan salgınla ilgili yoğun bir mücadele verirken, bir yandan da Altındağ'a önemli yatırımlar kazandırmak için seferber olduk. Salgınla mücadele bizim hızımızı yavaşlatmadı. 1 gün bile boş durmadık” ifadelerini kullandı.



ALTINDAĞ’I SPORUN BAŞKENTİ YAPACAK 22 TESİS

Altındağ'ın sorunlarını tek tek çözüme kavuşturduklarını belirten Balcı, "Başta Cinderesi, Kayabaşı ve Aktaş gibi uzun yıllardır dönüşüm bekleyen bölgelere ağırlık verdik. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'un da destekleriyle dönüşümlere başladık. Tarihi Hacettepe Mahallesi'nde de dokuya uygun olarak yenileme çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyoruz. Bunlara ek olarak Altındağımızı sporun başkenti yapacak olan 22 dev spor tesisinin de temelini Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte attık. Altındağ'ı marka bir şehir haline getirmek için çok önemli adımlar atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.




Diğer yandan orman ve park alanlarıyla Altındağ’ı yeşile kavuşturduklarını aktaran Balcı, önümüzdeki yılların da Altındağ için çok verimli geçeceğini söyledi. 

Yorum Gönder

Yorumlar