Aşk Tesadüfleri Sever 2 Ankara buluşması

AŞK TESADÜFLERİ SEVER 2 ANKARA BULUŞMASI

1960’ların İstanbul’undan günümüz Ankara’sına uzanan bir hikâyeyi beyaz perdeye taşıyan ‘Aşk Tesadüfleri Sever 2’ filminin Ankara galası, önceki akşam gerçekleşti.

Panora Alışveriş Merkezi’ndeki galaya, filmin yönetmenleri Ömer Faruk Sorak ve İpek Sorak ile oyuncular Yiğit Kirazcı, Elif Doğan, Levent Can ve Türkü Turan katıldı. Sorak çifti, gala öncesi yaptığı açıklamada filmin İstanbul galasının ardından çok güzel tepkiler aldığını belirtti. İpek Sorak, “Film, ‘birinci filmden çok daha iyi olmuş, çıtayı aşmışsınız’ gibi yorumlar aldı” dedi. Ömer Faruk Sorak da, “Bu bir devam filmi değildi. Bizim bir önceki yaptığımız filmden muhakkak daha iyi bir film olmak zorundaydı. Bunu da başardığımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

GEÇMİŞTEKİ AŞKA ÖZLEM VAR

Filmin hikâyesini yazan İpek Sorak, okuduğu bir röportajdan etkilendiğini ve hikâyenin ana hatlarını ona göre belirlediğini ifade etti. Sorak, “Filmde en çok konuşulan konu, aşka yaklaşımı. Geçmiş ve günümüzdeki ilişkilerin karşılaştırılması çok etkiledi insanları. Herkesin istediği geçmişteki aşklar. İnsanlar, sevgi ve aşka olan ihtiyaçlarını, eksiklerini gördüler” ifadesini kullandı.

ANKARALI OLMAMIN ETKİSİ VAR

Ekip, gösterim öncesi salonda seyircilerle bir araya geldi. Ömer Faruk Sorak, “Birinciyi izleyenler biliyordur; filmimizin hikâyesi Ankara’da geçiyor. İkinci filmin de büyük kısmı Ankara’da geçiyor. Ankaralı olmamın bunda etkisi elbette var. İçinizde hayatımda çocukluğumda çok önemli yeri olan insanları gördüm” dedi.

Başrollerini Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Zuhal Olcay, Uğur Polat, Levent Can, Erkan Can, Türkü Turan, Hülya Gülşen, Eli Mango gibi isimler yer alıyor.

Yorum Gönder

Yorumlar