Altındağ müzelerine yeni kardeş

ALTINDAĞ MÜZELERİNE YENİ KARDEŞ

Geçtiğimiz yıl başlatılan ve büyük ilgi gören “Müze Kardeşliği” kampanyasının kapsamı genişledi

 Altındağ'da bulunan 5 müzenin iş birliği yaptığı kampanyaya bir müze daha eklendi. Ankara Kalesi'nde yer alan Türkpusat Geleneksel Türk Savaş Pusatları Müzesi de kardeşlik kampanyasına katıldı. Bundan böyle Altındağ'da bulunan 6 müzeyi ziyaret eden misafirlere bilet fiyatlarında indirim yapılacak.

 Ulucanlar Cezaevi Müzesi, Altınköy Açık Hava Müzesi, Gökyay Vakfı Satranç Müzesi, Rahmi M. Koç Müzesi, Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi ve son olarak Türkpusat Geleneksel Türk Savaş Pusatları Müzesi'nin dahil olduğu kampanya, yıl boyunca ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor. Kampanya kapsamında müzelerden birini ücret ödeyerek ziyaret eden bir kişi, diğer 5 müzeye tam bilet değil, indirimli bilet ücreti ödeyerek giriş yapabiliyor.

  • Kampanya kapsamında yer alan 6 müzenin tamamı ise pazartesi günleri kapalı bulunuyor. Müzelerin açılış ve kapanış saatleri şöyle:

    • Ulucanlar Cezaevi Müzesi: Pazartesi günleri kapalı, diğer günler 10.00-17.00 saatleri arası açık.
    • Altınköy Açık Hava Müzesi: Pazartesi günleri kapalı, diğer günler 10.00-19.00 saatleri arası açık.
    • Gökyay Vakfı Satranç Müzesi: Pazartesi günleri kapalı, diğer günler 10.00-12.30 ve 13.30-18.00 saatleri arası açık.
    • Rahmi M. Koç Müzesi: Pazartesi günleri kapalı, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri 10.00-17.00 saatleri arasında, cumartesi ve pazar günleri ise 10.00-19.00 saatleri arasında açık.
    • Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi: Pazartesi günleri kapalı, diğer günler 10.00-18.00 saatleri arası açık.
    • Türkpusat Geleneksel Türk Savaş Pusatları Müzesi: Pazartesi günleri kapalı, diğer günler 09.00-18.00 saatleri arası  açık

Yorum Gönder

Yorumlar