Yenimahalle’de sokak hayvanları da unutulmadı

YENİMAHALLE’DE SOKAK HAYVANLARI DA UNUTULMADI

Yenimahalle Belediyesi, kafeterya ve benzeri yerlerin kapanmasıyla yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için seferber oldu.

Sadece insanların değil sokak hayvanlarının da hayatını olumsuz etkileyen Coronavirüs salgınıyla mücadele Yenimahalle’de de aralıksız devam ediyor. Sevimli dostlarımızı yalnız bırakmayan Yenimahalle Belediyesi ilçe genelinde kedi ve köpeklerin yoğunlukta olduğu park, bahçe gibi yaşam alanlarına mama ve su bırakarak can dostlarını yaşama bağlıyor. 

SOKAK HAYVANLARI İÇİN 10 TON MAMA DESTEĞİ

Her gün Yenimahalle’nin birçok noktasına mama desteği sağlayan Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokak hayvanları için on ton daha mama alımı yaptı. Tedbirler gereği evlerinden çıkamayan hayvanseverlerin sevgi ve ilgisinden yoksun kalan sokak hayvanlarının ihtiyaçları belediye ekipleri tarafından her gün aksatılmadan karşılanmaya devam ediyor.

YAŞAR: İLÇEMİZDEKİ HİÇBİR CANLIYI MAĞDUR ETMEYECEĞİZ

Sokak hayvanlarının aç kalmaması için ilçe genelinde periyodik olarak yapılan mama ve su dağıtımlarının sıklaştırıldığını ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise “Yerel yönetimler olarak salgının zararlarını en aza indirmek için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Vatandaşlarımızı olduğu kadar can dostlarımızı da yalnız bırakmıyoruz. İlçemizdeki hiçbir canlıyı mağdur etmeyeceğiz” diye konuştu.


Yorum Gönder

Yorumlar