Siz yeter ki evde kalın, biz hizmetinizdeyiz

"SİZ YETER Kİ EVDE KALIN, BİZ HİZMETİNİZDEYİZ"

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu için ilan edilen sokağa çıkma yasağında vatandaşların mağdur olmaması için, Altındağ Belediyesi ekipleri görev başındaydı.

Ekipler vatandaşların ekmek ve eczane gibi acil ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olurken, ilçe genelinde sokak hayvanlarının aç kalmaması için de 500 kilogram mama dağıtıldı.


EKİPLER SEFERBER OLDU

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “Altındağlı vatandaşlarımıza günler öncesinden ‘Siz yeter ki evde kalın, biz hizmetinizdeyiz’ dedik, onları evde kalmaları için teşvik ettik. Eylem planımızı da günler öncesinden hazırladık. Ekiplerimiz Altındağlı vatandaşların mağdur olmaması için seferber oldu. 60 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının alınabilmesi için bize ihtiyaç duyulan her yere yardım elimizi uzattık. Ekiplerimiz büyüklerimizin alışveriş gereksinimi için yardıma koştu. Acil ihtiyacı olanlar için ekiplerimiz hemen devreye girdi. Altındağ'da hiç kimsenin, kendini yalnız ve kimsesiz hissetmemesi için elimizden geleni yaptık." dedi.


PATİLİ DOSTLARIMIZ DA UNUTULMADI

Altındağ Belediyesi'nin yardım elinin sadece Altındağlı vatandaşlara değil, sokak hayvanlarına da uzandığını söyleyen Başkan Balcı, "Sokakta yaşayan hayvan dostlarımızı da unutmadık. Hayvanlar da bizim dostlarımız... Alınan tedbirler nedeniyle artık insanlar dışarı çıkamadığından, sokak hayvanlarının yiyecek bulması çok zor… Bu nedenle ekiplerimiz gün boyu ilçemizin belli alanlarına 500 kilogram mama dağıttı. Bu şartlardan ne kadar az hayvan dostumuz zarar görürse o kadar iyi..." ifadelerini kullandı.


DENETİMLER SÜRÜYOR

Altındağ Belediyesi zabıta ekiplerinin, alınan tedbir kararlarına ve yasaklara uyulup uyulmadığını denetlemek için daima görev başında olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Balcı, "İçinde bulunduğumuz bu önemli süreci gerekli tedbirleri alarak zararsız veya en az zararla atlatmak için hep birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz. Vatandaşlarımız karşılaştıkları her türlü olumsuzluğu 24 saat hizmet veren 444 39 19 numaralı Altın Masa Çağrı Merkezi'ne bildirebilirler." dedi.


Yorum Gönder

Yorumlar