Kütüphanelerde sınav mesaisi

KÜTÜPHANELERDE SINAV MESAİSİ

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi, Altındağ’daki kütüphaneler saat 22:00’ye kadar açık kalacak.

Altındağlı öğrencilerin, sınavlara sayılı günler kala daha rahat ders çalışabilmeleri için,  Ali Ersoy ve Karapürçek mahalle kütüphanelerinin gece saat 22:00'ye kadar açık olmasına karar verildi. 

“GENÇLER YETER Kİ ÇALIŞSIN”

Altındağlı gençlerin daha rahat ve verimli ders çalışmaları için böyle bir karar aldıklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “Sınava girecek Altındağlı gençlerin zamanı daha iyi değerlendirmeleri ve son tekrarları yapmaları gerek. Gençlerimiz yeter ki çalışsın, başarsın. Biz kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız. Onlardan gelen talepler bizim önceliklerimiz arasında... Umarım gençlerimiz sınavlardan başarılı sonuçlar elde eder. Allah tüm öğrencilerimize zihin açıklığı versin.” dedi.

“YENİ KÜTÜPHANELER YAPACAĞIZ”

Kütüphanelerin mahalleler için çok önemli bir ihtiyaç olduğunu belirten Balcı, “Her gittiğimiz yerde öğrenci kardeşlerimiz hem ders çalışabilecekleri hem de rahat rahat kitap okuyup, araştırma yapabilecekleri mekanlar istiyorlar. İnşallah Altındağ'ın her mahallesine bu uygulamayı getirerek öğrencilerimize uygun koşullar sunmaya çalışacağız, yeni kütüphaneler yapacağız” ifadelerini kullandı. 

“KORONAVİRÜS TEHLİKESİ TAMAMEN BİTMİŞ DEĞİL“


Koronavirüs ile mücadele için alınan tedbirlerin kütüphanelerde de geçerli olduğunu hatırlatan Balcı, “Koronavirüs tehlikesi tamamen bitmiş değil... Kontrollü sosyal hayata geçiş yaptık. Yeni hayatımızda daima kontrollü olacak ve tedbirleri elden bırakmayacağız. Maske takmaya devam edecek, el hijyenimize ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edeceğiz. Tüm bu tedbirler tüm tesislerimizde olduğu gibi, kütüphanelerimizde de titizlikle uygulanıyor. Ayrıca kütüphaneye gelecek olan gençler, randevu almayı da unutmasın.” dedi.

Yorum Gönder

Yorumlar