Keçiörenin parkları yaza hazırlanıyor!

KEÇİÖREN'İN PARKLARI YAZA HAZIRLANIYOR!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Keçiören’in parkları artık daha bakımlı ve daha huzurlu. İlçemizde 500’den fazla parkımız var. Yeni park yapım ve ağaçlandırma çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Yeni parklarımızla birlikte tüm parklarımızı yaza ye

PARKLAR YAZA HAZIRLANIYOR

Keçiören Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki parkları süsleme, çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarını sürdürürken; mevcut parklarda da revize işlemleri sürüyor. Yeni yapılan parklara çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve dinlenme alanları da kuran ekipler pakları yaza hazırlanmaya başladı.


PARK ZENGİNİ İLÇE KEÇİÖREN

Keçiören’in daha yaşanabilir hale gelmesi için inşa edilen parklarla ilçenin daha estetik bir görünüme kavuştuğunu aktaran Keçiören Belediye Başkanı Altınok, “Keçiören’de 500’den fazla park bulunuyor. Bu parklarımızın 23 tanesini son bir yılda inşa ettik. Yeni paklarımızı da yeşil alan, çocuk oyun alanı, fitness aleti, sentetik yürüyüş ve koşu yolu, futbol sahaları, bank ve kamelyalarla donattık. Park zengini bir ilçe olmak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” diye konuştu.

Yorum Gönder

Yorumlar