Çankaya balkonları Atatürk posterleri ve Türk bayraklarıyla donattı

ÇANKAYA BALKONLARI ATATÜRK POSTERLERİ VE TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATTI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, Koronavirüs salgını nedeniyle evlerde kutlayan çocuklara kitaplar götüren Çankaya Belediyesi, Atatürk posteri ve Türk Bayrağı da hediye etti.

Çocuklara 100. Yılda 100 bin kitap dağıtımı yapan Çankaya Belediyesi ekipleri, 23 Nisan’ın değişmez süsü Atatürk posteri ve Türk Bayrağını da ulaştırdı. 

Bayrak ve Atatürk posteri hediyesini gören çocukların mutluluğunu paylaşan ekipler, 65 yaş ve üstü alışveriş desteği verilen vatandaşlara da Atatürk posteri ve bayrak armağan etti. 

Atatürk ve Türk Bayrağını pencere ve balkonlarına asan her yaştan vatandaş, buruk da olsa Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. Yılını kutlamanın mutluluğunu fotoğraf karelerine yansıttı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. Yılını buruk bir gururla kutladıklarını belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Evlerde 23 Nisan’ı kutlayan çocuklarımıza 100. Yıl anısına Çankaya Çocuk Kitapları serilerimizi armağan ettik. Evlerini süslesinler diye Atatürk poster ve Türk Bayrağını da kitaplarla birlikte ulaştırdık. Ülkemizin geleceği çocuklarımızın nice yüz yılları Atatürk aydınlığında, bilimin ışığında yaşamasını ve yaşatmasını diliyorum. Büyük Atatürk’ün varlığını unutmamalarını, ilke ve değerleriyle hareket etmelerini, yol göstericiliğini akıldan çıkarmamalarını temenni ediyorum. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız ve gelecek bayramlarımızı hep birlikte yine coşkuyla kutlayacağız. Milletin egemenliğinde nice güzel bayramları yine birlikte yaşayacağız” diye konuştu.   


Yorum Gönder

Yorumlar