ANKARA'DA TAKSİCİLERDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TAM DESTEK!

Ankara Otomobilciler ve Şoförler Odası, İl Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekiplerine destek vermek için bir çalışma başlattı.

Ankara Otomobilciler ve Şoförler Odasına bağlı 100 taksi, filyasyon ekiplerine her gün ücretsiz hizmet verecek. 

"HEM SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA DESTEK OLACAĞIZ HEM DE DEVLETİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ"

Basın açıklaması düzenleyen Ankara Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yiğiner, Koronavirüs'le mücadele kapsamında filyasyon ekiplerinin çalışmalarına ticari taksiler ile gönüllü destek vereceklerini belirterek, "Hem sağlık çalışanlarımıza hem de devletimize destek olmak istiyoruz. Sağlık İl Müdürlüğüne ticari taksilerimizi yönlendireceğiz. Kendi ticari taksim virüs bitene kadar şoförümle birlikte çalışacak. Bu süreçte biz de hem sağlık çalışanlarımıza destek olacağız hem taksici esnafı olarak devletimizin yanında olacağız. 100'ün üzerinde taksici arkadaşımız buraya geldi. Bu iş bitene kadar biz de gönüllü olarak hiçbir ücret talep etmeden sağlık çalışanlarımızla birlikte filyasyon ekibinde görev alacağız. İnşallah bir an önce bu Koronavirüs'ten ilimiz kurtulur. Biz de karınca kararınca elimizden gelen neyse bunu yapacağız" ifadelerini kullandı.

"ESNAFLAR OLARAK YALNIZ KALDIK AMA EKONOMİK YÖNDEN YIPRANDIK"

TAKSİCİLER ÖNLEMLERDEN TAVİZ VERMİYOR

Açıklamanın ardından taksilere 'Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası tarafından il sağlık müdürlüğü filyasyon ekibine görevlidir' yazılı stickerlar yapıştırıldı. Şoförlere taksilerde maske-mesafe kurallarına uyulması, taksilerin düzenli aralıklarla dezenfekte edilmesi gerektiği hatırlatıldı. 

Taksilerde önlem amaçlı kolonya ve dezenfektan bulundurulurken, şoför ve yolcu arasında bulaşı engellemek adına şeffaf panellerin de taksilere yerleştirildiği görüldü. 

TAKSİCİLERDEN BÜTÜKŞEHİR'E TEPKİ!

Yorum Gönder

Yorumlar