Ankarada sağlık çalışanlarına rengarenk moral...

ANKARA'DA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA RENGARENK MORAL...

Koronavirüs’e karşı canla başla mücadele eden sağlık çalışanlarına Altındağ Belediyesi’nden rengârenk moral…

Altındağ Belediyesi, Hacettepe Üniversitesi Hastanesi, Ankara Hastanesi ve Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanelerinin bahçesini lalelerle donattı.  


Sağlık çalışanlarına bir nebze de olsa moral verebilmek için canla başla çalıştıklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “Hacettepe Üniversitesi Hastanesi, Ankara Hastanesi ve Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanelerinin bahçesini rengârenk lalelerle donattık. İlk günden bugüne canla başla çalışan sağlık çalışanlarımız, arada sırada dinlenmek için bahçeye çıktıklarında, rengârenk laleler sayesinde içleri açılır, hastalara ise moral olur diye düşündük.” dedi. 


SAĞLIKÇILAR MORAL BULSUN DİYE… 

Hastaneler bölgesi olan Hamamönü’nün de lalelerle donatıldığını ifade de eden Balcı, “Hastane bahçelerine gelen herkes laleleri görsün, içi açılsın, sağlık çalışanları lalelerle moral bulsun, hastalarımıza da güç versin istedik. Zor günlerin geride kaldığı, artık bizi güzel günlerin beklediği mesajını verelim diye düşündük.” dedi.  


“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MİNNETTARIZ, DAİMA YANLARINDAYIZ”

Koronavirüs'le mücadelede en zor günlerin geride kaldığını sözlerine ekleyen Balcı, “Bundan böyle bizi daha güzel günlerin beklediğine inanıyorum. El ele vermeye, el birliğiyle mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu mücadelede en ön safta savaşan sağlık çalışanlarımıza minnettarız, daima yanlarındayız.” ifadelerini kullandı.


Yorum Gönder

Yorumlar