Altındağlı kadınlar günde 2 bin maske üretiyor

ALTINDAĞLI KADINLAR GÜNDE 2 BİN MASKE ÜRETİYOR

Altındağlı kadınlar, Altındağ Belediye tarafından kurulan “Maske Dikim Atölyesi”nde, koruyucu maske dikmeye başladı. Tamamı gönüllü çalışan kadınlar, günde 2 bin maskeye kadar üretim yapıyor.

Altındağ Belediyesi Kadın Eğitim ve Kültür Merkezlerinde edindikleri bilgi ve becerileri Koronavirüs’le mücadelede kullanan Altındağlı kadınlar, çalışmalarını tamamen gönüllü gerçekleştiriyor. 



Günde 2 bin koruyucu maske diken kadınların yeni hedefi, günde 5 bin maske dikmek.


“ALTINDAĞLI KADINLARIN ALTIN GİBİ KALBİ VAR”

Altındağlı kadınlar tarafından üretilen bu maskelerin Koronavirüs’le mücadeleye çok değerli bir katkı sağladığını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “Altındağlı kadınlarımız altın gibi kalpleri olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Koronavirüs’le milletçe mücadele etmeye çalıştığımız bu günlerde koruyucu maske kullanımı hem çok önemli, hem de çok gerekli… İlk günden beri bu mücadeleye önemli katkılar sağladık, her konuda elimizden gelen tüm desteği vermeye çalıştık. Altındağ Belediyesi olarak elimizi taşın altına koymaktan hiç çekinmedik. Koruyucu maske kullanımı ve maskeye duyulan talep giderek artınca, kendi maskemizi kendimiz üretemeye karar verdik. Bu nedenle maske dikim atölyesini kurduk. Altındağlı kadınlarımızın gönüllü olarak çalıştığı bu atölyenin verdiği destek çok anlamlı… Çünkü hepsi gönüllerini ortaya koyarak çalışıyor, becerilerini milletimiz için, vatandaşlarımızın, halkımızın sağlığı için ortaya koyuyor. Hepsinin gönlüne, eline ve emeğine sağlık… Allah hepsinden razı olsun.” dedi. 


Yorum Gönder

Yorumlar